DVR cu 8 canale (2)


DVR-ul cu 8 canale reprezinta solutia ideala pentru un sistem de supraveghere video compus din maxim 8 camere clasice (analogice). DVR-urile analogice cu 8 canale au un scazut cost de achizitie, fiind astfel o varianta frecvent utilizata in domeniul rezidential si comercial.

In general, la un DVR cu 8 canale se pot conecta 8 camere analogice (avem modele care suporta si o camera IP), pot avea una sau mai multe intrari audio pentru microfon, au iesire VGA/HDMI (pentru a vedea imaginile pe un monitor), port RS-485 pentru comanda speed dome-urilor si includ in pachet telecomanda si mouse. Mai multe informatii gasiti un pagina dedicata fiecarui DVR.

Imaginile de la DVR se pot vizualiza pe mobil si tableta folosind aplicatii dedicate.

Pentru a stoca inregistrarile video, va trebui sa achizitionati separat un hard disk (DVR-urile NU includ si hard disk-ul in pachet). Va recomandam sa utilizati HDD-uri cu specificatia AV-GP (sunt special proiectate pentru a fi utilizate cu un DVR) avand capacitatea maxima de 4 TB. De regula, clientii nostri opteaza pentru un HDD de 1 TB (datorita unui raport foarte bun intre capacitatea de stocare si pret).

Comercializam HDD-uri Western Digital, cel mai mare producator mondial din acest domeniu. Hard disk-uri compatibile puteti vedea aici.

DVR-urile dispun de port ethernet, deci il puteti conecta DVR-ul la internet, folosind un cablu de retea. Puteti seta ca inregistrarea sa se realizeze la detectia miscarii, dupa orar, continuu sau folosind intrari de alarma.

Vezi DVR-urile Turbo HD Vezi DVR-urile HDCVI Vezi DVR-urile AHD